Dauwtrip

Rij de opkomende zon tegemoet

Ontbijt
15,00 € 14.15 EUR
Verkoop eindigt op 22/06/23 23:59 Europe/Brussels
Aantal
Dauwtrip, het startschot van de Sint-Hubertus feesten 2023

De zomerzonnewende, ook wel midzomer genoemd, is met 16 uur, 16 minuten en 47 seconden zonlicht, de langste dag op het noordelijke halfrond.  Wie voluit van één van de langste dagen van het jaar wilt genieten, staat 25 juni best vroeg op om deel te nemen aan de jaarlijkse dauwtrip.

De startplaats is het jachthoornlokaal, clublokaal van de Sint-Hubertus vereniging in Wiemensmeer nabij de grot.

Deelnemers zijn welkom vanaf 6u en worden getrakteerd op een koffie of warme chocomelk met croissant. Vertrekken kan tot 9u. Tussen 9u en 12u wordt er op de vertrek- en aankomstplaats spek & eieren met brood en een consumptie aangeboden.

Er zijn enkele mooie lussen van 10 tot 30 km via het ruiterroutenetwerk uitgewerkt. Iedere deelnemer geniet van de rit en het ochtendgloren op eigen tempo.

Wie geen paard heeft, maar er gewoon graag bij wilt zijn om te wandelen, te fietsen of vogels, everzwijnen en reeën te spotten bij het krieken van de dag, ontvangen we met open armen.

Zin in een heerlijk ontbijt met spek en eieren? Schrijf je dan snel in voor onze gezellige brunch! Het kost maar 15 EUR per persoon en je krijgt er een lekkere kop koffie bij. Let op: inschrijven is verplicht, want de plaatsen zijn beperkt. Mis deze kans niet en meld je vandaag nog aan!

Datum & Tijd
zondag
25 juni 2023
06:00 14:00 Europe/Brussels
Locatie

Koninklijke Gezellen van St Hubertus

BEVERSTSEWEG Z.N.
3690 Zutendaal
België
info@sinthubertusfeesten.be
Krijg het adres
Organisator

Sint Hubertus Comité Wiemesmeer VZW

info@sinthubertusfeesten.be
DEEL

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.